Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Var rädda om varandra - livet är så skört

Efter att hans bästa vän hastigt gått bort vill signaturen "Morbror Börje" hedra hennes minne med några ord.

Annons

Onsdagen den 5 april på morgonen sitter jag vid köksbordet och läser MT när telefonen ringer och en röst säger att "Hej det är Håkan" - och han fortsätter med att hulkande säga att "Inger har dött inatt".

På mindre än en sekund bara sprutade tårarna nerför mina kinder, jag ville bara skrika rakt ut och jag fick jättesvårt att få fram orden som jag ville säga till honom.

Jag gick som i en dimma i flera dagar med gråten i halsen hela tiden, Inger var min allra bästa vän som jag kunde prata med om allting och vi ringde till varandra minst en gång i veckan om vi inte träffades.

Jag är ju lite äldre än vad hon var men vi upplevde ändå många underbara somrar tillsammans som barn och när jag flyttade till Örebro så kom Inger tillsammans med sin man och yngste son även ner dit och hälsade på mig och min fru.

Och när min fru för snart ett år sedan fyllde år så kom de även upp till Fiskarheden där vi nu bor och uppvaktade oss båda med presenter och vi hade en trevlig dag med grillning och mycket prat.

Nu efteråt är jag så ledsen och irriterad att jag inte han prata med Inger en sista gång - för det är så mycket jag skulle vilja säga till dig.

Jag minns från vårt sista samtal hur glad du var att Mora IK skulle få spela i SHL nästa säsong och så får du inte uppleva det nu. Du var alltid så glad, snäll och omtänksam.

Vill med dessa ord hedra ditt minne och påminna om att man ska vara aktsam och rädd om sina vänner för det kan gå så fort och plöstligt och oväntat är de borta.

Morbror Börje

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons