Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Yxfabriken, till glädje för de unga?

Annons

Jag funderar ganska mycket över beslutet som Säters kommun tog att lägga pengarna som var öronmärkta för idrottsplatsen till att renovera yxfabriken med. Varför är det ingen som reagerar över detta? Säter har redan ett antal gym och även Gymmix som bedriver gruppträning.

Jag tycker att det är ett stort hån mot alla barn och unga i Säter. Hur många i denna målgrupp kommer att ha nytta av att pengarna satsats på yxfabriken?

Jag anser att kommunen bara motarbetar de yngre i kommunen. Har du barn och bor här då är det inte meningen att du ska ha allting lokalt och lättillgängligt. Till exempel innebandyträningar för barn och unga i Säter får bedrivas i Vikmanshyttan eller Enbacka för att vår enda sporthall visst inte räcker till för alla lag som behöver träningstider.

Det heter att vi ska ha kommunens bästa skola inom några år och det är kanske därför det inte ska gå att bedriva verksamhet för barn och ungdomar i kommunen. De måste sitta hemma och plugga så kommunen får gott betyg utåt

Heja Söta Säter

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare