Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Wiwi Westman

Wiwi hade många vänner, inte minst för att så många har rest med henne till Indien. Indien var Wiwis andra hemland och där fanns också många vänner till henne. Vi alla som haft förmånen att få följa med på hennes resor, fick uppleva hennes generositet och omtanke. Resorna var välplanerade. De började med ett seminarium innan avfärd och sedan en återträff vid hemkomsten. Därför blev det en bra sammanhållning i grupperna; man blev som en stor familj.

Wiwi skrev alltid dagbok på sina resor. Man väntade alltid på hennes intressanta reseskildringar. Vänskap var viktigt för Wiwi. Ett av många exempel på hennes gästfrihet var när jag besökte Olle och Wiwi strax innan hon dog. Jag var tvungen att sitta till bords och äta kvällsmat. Några dagar senare kom ett fint kort där hon tackade för besöket. "Nu kämpar jag på" skrev hon. Nu har Wiwi kämpat färdigt.

Jag är glad att få ha haft Wiwi som vän och kamrat.

Saknaden är stor, men minnet lever kvar.

Birgit Norström