Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Wikegård pris i batteritävling

När Coop Forum vann en exponeringstävling som att batteriföretag arrangerade var förstapriset en föreläsning med hockeyexperten och tv-kommentatorn Niklas Wikegård.
I går delades priset ut. Wikegård var med andra ord på plats i varuhuset och talade inför ett 50-tal personer under rubriken Att bygga ett lag.

Annons

Coop Forum-chefen Anders Hedén var förstås glad för vinsten och möjligheten det gav för personalen att få lyssna till vad Niklas Wikegård hade att berätta.

Exponeringen som resulterade i förstapriset i tävlingen var kombinationen batterier, prispall och hockeytema.

Förutom de anställda på Coop Forum var personalen på Konsum i Borlänge och Leksand med flera också inbjudna och de fick höra en inspirerad Niklas Wikegård berätta om vad han anser behövs för att skapa en framgångsrik organisation.

Niklas Wikegård började som expertkommentator hos SVT efter karriären som hockeytränare. I dag har han förutom tv-engagemangen olika styrelseuppdrag, och så föreläser han om värdegrunder inom idrott och näringsliv samt om ledarskap och coaching.

– Jag tycker att det här med högpresterande system är mycket intressant, att det finns företag och organisationer som är framgångsrika år efter år och jag har min teori om vad det beror på, sade Wikgård.

Han konstaterade att han i de företag han studerat funnit några viktiga komponenter som återkommer.

– Det är till exempel väldigt viktigt att man har en gemensam värdegrund, liksom att man kan enas om ömsesidiga spelregler, och att man hittar ett sätt att kommunicera och ge varandra feedback.