Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

We lost the skyline

Varför vill ni vara med i Garage?

– Om ett träd faller i skogen, är det då musik? Är det möjligt att bli rockstjärnor utan publik? Men om det finns ett motiv under ytan, så är vi nog här för att röra om i grytan.

 Hur skulle ni beskriva er musik?

– Än så länge längs resans gång, är det genrefri space rock med änglasång. Och i mitten av denna paradoxala inspiration, brottas tung funk och stoner med hög ambition.

Vad har ni på gång förutom Garage?

– Vi håller på att integrera en ny sångerska i vår labyrint av terser och kvinter, och planerar släppa en EP lagom till vinter. Några musikvideos väntar också på att få spelas in, vars bisarrhet kommer få det att krypa under era skinn.

Om ni vinner, hur kommer ni att göra för att sticka ut bland hundratals andra band på P&L?

– Om det är sant att vi behöver fler attribut, målar vi ansiktena blåa och gnäggar ljuvt. Sen väljer vi den scen som är soligast, och är det band som har roligast.

Namn: We Lost The Skyline

Medlemmar: Saga Swahn (sång), David Ågren (gitarr och sång), Nicklas Söderberg (gitarr), Sebastian Kihlstrand (bas), Anton Kjellberg (trummor)

Från: Falun/Borlänge

Bildades: Våren 2012

Hemsida: www.facebook.com/WeLostTheSkyline