Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Warberg till semi trots mordhot

Annons

Warberg hade inga problem att ta den fjärde och sista semifinalplatsen i herrarnas innebandyslutspel. Hemma i Sparbankshallen spelade man ut Helsingborg och vann med 8_5. Det trots att lagets målvakt Peter Sjögren hade mordhotats före matchen, ett hot som togs på allvar och en åtgärd var att lagen aldrig bytte sida i matchen.

Redan efter tolv minuter stod det 3_0 till Warberg och gästerna kom aldrig in i matchen. Först nio minuter in i andra perioden lyckades man peta in ett mål som innebar 1_4. Man gjorde också 2_4 och fick lite hopp att även den här matchen skulle sluta som övriga matcher i kvartsfinalserien, med bortaseger.

Men då svarade Warberg med två mål precis före paus. Magnus Danielssons 6_2 mål, hans andra för kvällen, blev omdiskuterat då Helsingborgsspelarna _ helt rätt _ ansåg att det var hög klubba. I sista perioden försökte gästerna desperat komma tillbaka men matchen slutade 8_5. Mikael Holmer satte tre mål och assisterade till två.

Seriesegrarna Pixbo valde Täby _ som slog ut mästarlaget AIK _ som semifinalmotståndare och det innebär att Warberg och Storvreta möts i den andra semifinalen.

TT

Mer läsning

Annons