Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Visor i advent i Grängesbergs kyrka

Annons

Tisdagen den 10 december, klockan 18.30, bjuder Saxdalens Manskör på Visor i Advent i Grängesbergs kyrka tillsammans med sångsolisten Catarina Forsbäck.

På programmet står kända och mindre kända julsånger. Dessutom kommer de medverkande att bjuda på en hel del visor och ballader. Publiken kommer också att ges tillfälle att sjunga med i de välkända julsångerna.

Sångsolisten Catarina Forsbäck kommer från en musikalisk familj i Grängesberg. Många känner säkert igen henne från skolavslutningar i Grängesberg och från Kulturskolans konserter.

Catarina Forsbäck har sjungit som showartist på Estrad i Örebro och som entertainer utomlands. För närvarande är hon verksam som trubadur med utgångsort Stockholm där hon numera bor. Kollekt kommer att tas upp till förmån för musikverksamheten i kyrkan.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel