Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vill få oss att associera till SD

Visst är Torget ett mycket uppskattat forum där man tillåts skriva under namn eller signatur. Men att signaturen "Medborgare SD" valt denna signatur tyder otvivelaktigt på att han vill få läsarna att associera till partiet Sverigedemokraterna, men är alltför feg att erkänna öppet att han röstat på detta parti.

Skulle gärna diskutera politik med SD men det tycks inte vara hans starka sida. Mitt intresse för politik har hängt med ett långt liv. Jag var 15 år då spanska inbördeskriget bröt ut 1936 och diskussionerna gick heta mellan äldre syskon och på arbetsplatser. Vi var inte rädda att bli "påhoppade då vi gick till handelsboden" som du skriver.

Apropå Socialdemokraternas agerande om vissa eftergifter till Tyskland vill jag avslutningsvis påpeka att vi hade samlingsregering mellan 1939-1945 som leddes av PA Hansson. Sverige hade varit en munsbit för den nazistiska krigsmaskinen, och sparade massor av svenska liv. Är du Sverigedemokrat har du således inte mycket att yvas över beträffande dina nazistiska föregångare. 

Elof Roos

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare