Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Viktiga diskussioner med kommunalrådet

Årsmöte för SPF Seniorerna hölls i Lokalen i Älvdalen torsdagen den 14 februari med deltagande av cirka 60 medlemmar.

Annons

Mötet inleddes med en tyst minut för under året avlidna medlemmar. Därefter vidtog sedvanliga årsmötesförhandlingar och ordförandeklubban sköttes av Gunnar Barke.

Bosse Nilsson omvaldes till ordförande. Övriga i styrelsen blev Mats Lennström, Gunborg Lennström, Tomas Åhlén, Ivan Tommos, Margaretha Hårdén, Ingrid Andersson, Bo Lindblom och Gerd Öhrn.

Avgående styrelsemedlemmen Tord Jönsson avtackades med blommor.

Efter årsmötesförhandlingarna informerade kommunalrådet Kjell Tenn om kommunens verksamhet. Många projekt där kommunen är inblandad är på gång. Diskussioner fördes om bland annat genomfartspassager, olika rivningstillstånd, reningsverk i norra delen av kommunen, översiktsplaner,seniorboenden, polisförstärkning i norr, kultur och hälsa för äldre och den nya äldreomsorgsplanen. Äldreomsorgsplanen omfattar 2019-2030 och är ett dokument som ska vara vägledande i arbetet kring äldrefrågor.

Gunnar Barke och Kjell Tenn avtackades med blommor för sin medverkan på mötet. Årsmötet avslutades med en utsökt middag.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel