Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vid datorns kärleksfulla "värme"

Annons

Signaturen "50-talist med datorglädje" svarade (16/10) signaturen "Ingen slav under plåtlådan" beträffande datoranvändandet.

Att det finns vissa datanördar som visar att datorn har blivit ett gissel och att den upptar hela deras existens finns det klara belägg för. Dessa personer är avskärmade från livet så som det ser ut i verkligheten.

De tror att datoranvändare har svaret på allt och tycker att det är intressant att människor utvecklas till omänskliga, känslokalla robotar i framtidens datoriserade samhälle.

Att jag inte har dator betyder inte att jag inte vet och känner till folks missbruk. Mitt arbete ger tydliga signaler om deras livssituationer och i avsaknad av det verkliga livet återstår flykten in i datorernas värld.

Livet går inte i repris och att på ålderns höst konstatera att livet har susat förbi under tiden som jag har suttit och blängt på en datorskärm, skulle för mig kännas förödande. Men valet är ju fritt!

Ge datorn en smekning och känn vilken kärlek och värme den utstrålar!

Sett konsekvenserna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare