Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi har problem med utdelningen - hoppas ni håller ut!

Artikel 5 av 7
Nya Ludvika tidning i ny form
Visa alla artiklar

Förra veckan ändrade vi utdelningsdagar - från sex dagar till tre. Numera kommer tidningen tisdag, torsdag och lördag. Samtidigt som vi gjorde om innehållet i tidningen till mer lokalt innehåll och en helt ny avdelningen som heter Folk i bygden. En stor förändring för många prenumeranter! Första veckan har gått fint på många sätt! Vi har haft ihärdig debatt om vår granskning av Ludvika kommun och dräneringen av Stadshuset i vår nya facebookgrupp Snacka om Ludvika. Vi har haft många glada prenumeranter som kommit förbi redaktionen och som deltog i förra veckans första upplaga av NLT-promenaden runt Kasttjärn.

Men vi har också haft en del problem. När vi ändrade utgivningsdagar förändrades också distrikten för de som delar ut våra tidningar - de har varit tvungna att sätta nya rutiner. Det här har resulterat i att vi haft några prenumeranter som hört av sig till oss om att tidningen inte kommit i brevlådan som vanligt. Detta är inte okej. Prenumererar man på en tidning så ska man kunna lita på att den ligger i brevlådan på morgonen.

Vi ber djupt om ursäkt för detta. Rutinerna kommer att sätta sig och redan denna vecka hoppas vi att problemen åtgärdats. Vi hoppas också att du som drabbats har tålamod och hör av dig till oss så vi får veta att du inte fått din tidning.

Viktigt nu är att man anmäler detta direkt till kundtjänst på tel: 010-7097900. De är de som kan se till att den uteblivna tidningen kommer med budet ut nästa utdelningsdag. De behöver också registrera ärendet för att problemen ska kunna åtgärdas.

Har man möjlighet att svänga förbi NLT-redaktionen på Carlavägen 21 och hämta sin uteblivna tidning så är man så klart varmt välkommen!

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips