Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi har myndigförklarats!

Signaturen "WAEJ" påstår (5/9) att det är bevisat att apoteksreformen är misslyckad. Synd att WAEJ inte kunde lägga fram sina bevis. Förutom att vi myndigförklarats i den mån att vi får köpa huvudvärkspiller på macken har över 300 nya apotek lyft tillgängligheten för massor av svenskar.

En övertygande majoritet ger apoteken positivt betyg trots att marknaden är ung och under utveckling. Folk ställer kanske högre krav på service nu när det finns en mening med det. Monopol bryr sig som bekant inte om vad kunderna tycker.

Rapporter från Konkurrensverket och Statskontoret pekar i en positiv rikting för apotekens och kundernas framtid. Och bilprovningen då undrar WAEJ? Differentierade priser tack vare att man kan välja servicenivå. Köerna är kapade. Öppettiderna har förbättrats. Jag kan besiktiga bilen på lördag och slipper ta ledigt och förlora arbetsinkomst.

Per-Olof Klarström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare