Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

37-åringen häktad misstänkt för att ha anlagt skogsbranden i Broddbo

Artikel 20 av 21
Broddbo-branden i Sala
Visa alla artiklar

Den 37-åriga kvinnan som suttit anhållen misstänkt för att ha anlagt skogsbranden i Broddbo i Sala häktades vid Västmanlands tingsrätt på lördagen.

Annons
37-åriga kvinnan häktades för knappt en månad sedan (se bild), misstänkt för att ha anlagt bränder på Ekängsvägen i Surahammar. Hon släpptes dock på fri fot efter några dagar i häktet. På lördagen häktades 37-åringen misstänkt för att ha anlagt skogsbranden i Broddbo i Sala.

Kvinnan greps i onsdags och har sedan dess suttit anhållen. I går, fredagen den 8 juni, begärdes hon häktad som skäligen misstänkt, vilket är den lägre misstankegraden, för att ha anlagt branden i skogen i Broddbo i Sala. På lördagen häktades 37-åringen vid Västmanlands tingsrätt för grov mordbrand.

37-åringen har sedan tidigare varit frihetsberövad, misstänkt för att ha anlagt flera bränder på Ekängsvägen i Surahammar.

Polisen är mycket angelägen om att få in tips från allmänheten angående bränderna i Västmanland. Förutom 114 14 och andra kontaktvägar till polisen så har polisen även öppnat en särskild tipstelefon enbart för bränderna i Västmanland. Numret bemannas dygnet runt och numret är 010-567 67 55. Det går också att tipsa via ett kontaktformulär.

Alla artiklar i
Broddbo-branden i Sala
Annons