Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vårt underbara fritids i Sälen

Ett minne blott är sommarlovet men många sköna och roliga minnen har vi kvar.

Näringslivet här i Sälen hjälpt till så att vårt underbara fritids på Sälens skola har fått göra utflykter. Fiske i älven och ett härligt besök på Lindvallens fäbod bland alla söta getter, kalvar, höns och kaniner. Utan att barnen visste om vad som skulle ske så tog vi bussarna till brandstationen. Vi fick lunch och kolla in brandbilarna; en udda överraskning och väldigt lyckad.

Sedan var det dags för bowling på Experium. Vilken avslutning! Barnen, och självklart vi i personalen, var så glada över denna dag och vi var helt överens om att vi har världens bästa fritids.

Detta hade inte varit möjlig utan alla inblandades välvilja och inte minst skolans kök som ställde upp med mat och fika till vår utflykt och Sälens IF lånade ut bussarna till oss.

Tilläggas kan att Skistar har skänkt oss nätgungor och sist men inte minst är det härligt med alla underbara föräldrar som skänker oss saker vi behöver; papper, tyg och annat smått och gott.

Susanne

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare