Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varför hörs inga protester om Brunnsvik?

Annons

Det är ett tidens tecken, att LO, SAP och ABF inte orkar ta ansvar för verksamheter vid Brunnsvik, som under mer än 100 år gett människor från jordens alla hörn handlingskraft och framtidstror. Den gamla samarbetsandan har varit en av hörnstenarna. Det är sorgligt att se hur man låter montera ner i stället för att bygga upp för framtiden. Jag förstår inte, varför inte högljudda protester hörs.

När begreppet affärsplan används av partiledningen är jag rädd för att även Löfven har fått dåliga rådgivare. Jag avser då i första hand Mikael Damberg. Men även den handelshögskoleutbildade Magdalena Andersson kan använda sådana marknadstermer. I stället gäller det att dra en tydlig gräns mot marknadsliberalt språkbruk.

Jag har tyvärr inte varit elev på Brunnsvik. Men som mångårig ordförande för Arbetarekommunen och ABF-avdelningen i Ludvika har jag alltid haft positiva kontakter och konstruktivt samarbete med Brunnsvik.

Alf Hjertström

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare