Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varför blandar Forslund in islam?

Annons

Kjell G Forslund skriver (17/10) att en moské enbart är ett bygglovsärende och ska behandlas därefter. Då undrar en vän av ordningen varför han då blandar in islam hela tiden, när den saken inte har med ärendet att göra?

Kommunen har bara att ta hänsyn till byggnadens utformning, och om den passar in i omgivningen. Att en moské inte passar in i Forslunds tankevärld är inget skäl att neka bygglov.

Vidare skriver KGF att ingen nekar muslimerna att utöva sin religion men det behöver inte ske i en moské. Vad menar han då egentligen? Om ett moskébygge å ena sidan endast är ett bygglovsärende och att ingen nekar muslimerna att utöva sin religion bara det inte sker i en moské! Hur går det resonemanget ihop?

Jag undrar om inte KGF egentligen sätter likhetstecken mellan alla muslimer och talibaner. I så fall har han misslyckats med att leverera några som helst bevis för det.

Kuppjerk

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare