Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Våra bridgeklubbar har sorg – Minnesord över Janne Blohm

Bridgeklubbarna i Leksand och Insjön har sorg. Vår kära spelkamrat Janne Blohm har gått bort.

Annons

Janne var mycket engagerad och levde för sitt bridgespel i de båda föreningarna. Bland annat var han sedan många år och trots passerat 90 år, ordförande i Leksand.

Janne spred en värme och glädje under våra speldagar och hans varma bemötande av såväl med- som motspelare var anmärkningsvärt och även för oss som är 60- eller till och med 70 +, blev han en förebild och ”mysfarbror”.

Janne initierade också en seniortävling för spelare för Siljansklubbarna (Leksand, Mora, Rättvik och Orsa) som har blivit oerhört uppskattad och genomförs varje påsk.

Janne var humanismen personifierad och hans bemötande och omsorg om alla är säkert orsaken till att det alltid var ”fullt hus” under speldagarna på Sveasalen där Janne var värd och organisatör.

Glimten i ögat hos den åldrande farbrorn fanns kvar in i det sista.

Några dagar innan sin bortgång stod han, rak i ryggen, som spelvärd och hälsade välkommen till spel.

Nu närmar vi oss en underbar vår och påsk, med saknad av Janne, och får lova varandra att förvalta det Janne har givit oss under många år och se till att vi som är kvar får bära med oss Jannes budskap och fortsätta sprida det vidare.

Leksands Bridgeklubb och Insjöns Bridgeklubb genom Staffan Müller