Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ballonger och diplom på Bilprovningen i Vansbro

Ett ytterligare lyft för arbetsglädjen.
I konkurrens med Bilprovningens närmare hundra stationer har stationen i Vansbro utesetts till årets station i Bilprovningen 2016.
De tre medarbetarna fick ta emot priset vid en cermoni i Stockholm under fredagen.

Annons

- Det är klart att det känns riktigt roligt att vi blir uppmärksammade på det här viset, säger Peter Elovsson.

Vid en cermoni i Stockholm fick Hans Haggren, Marie Thorsander och Peter Elovsson   ta emot priset och utmärkelsen

Vid stationen i Vansbro arbetar förutom Peter Elovsson även Hans Haggren och stationschefen Marie Thorsander. I Bilprovningens nyinstiftade tävling ”Årets station” tävlar samtliga 97 stationer, i kategorierna liten respektive stor station. Vansbro utsågs till vinnare i kategorin liten station och fick ta emot diplom och pris av företagsledningen till applåderna av sina kollegor.

- Jag är inne på mitt 28 år här på stationen och Hans Haggren har jobbat här i 25 år, säger Peter Elovsson.

Han tror även att en naturlig kundrelation och andra aktiviteter när man till exempel bjuder in till besiktning av entusiastbilar en helg varje vår, har bidragit till att man nu fått det här priset i hård konkkurens.

Hans Haggren och Peter Elovsson har jobbat på Bilprovningen i över 25 år. Nu kan de stoltsera med att de arbetar på Bilprovningens bästa station.

- Tävlingen är ett sätt att belöna de stationer som har utmärkt sig under de gångna året. För att stimulera till fortsatt utveckling tilldelas medarbetarna medel för att genomföra en gemensam aktivitet, säger Bilprovningens vd Benny Örnerfors.

Juryn (Bilprovningens företagsledning) motiverar valet av vinnare med att stationen i Vansbro är bemannad med ett högpresterande gäng som lyckats bäst bland de småstationerna inom samtliga fokusområden i företagets styrkort. Medarbetarna är engagerade, verksamheten utvecklas och kunderna är mycket nöjda.

- Vinsten är verkligen en bekräftelse för mig och mina medarbetare på att vi gör ett bra jobb. Jag kan inte annat än gratulera både våra kunder och medarbetare. Och det ska bli spännande att se allas reaktioner när de ser hur vi synliggjort vinsten på stationen, säger Marie Thorsander, chef för stationen i Vansbro.

Mer läsning

Annons