Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vakna och säg nej, Stefan!

Jag skev en insändare och i ett brev till dig, att jag ville att du som partiledare för oss Socialdemokrater skulle sluta mumla och tala klarspråk när det gäller partiets ställning i frågan om att vi ska ställa upp på att det görs vinster inom vård, omsorg och skola.

Jag ville att du skulle yttra dig i den frågan, och det har du gjort. Du säger att det är ok att ta ut vinst bara man kan garantera kvalitén? Är det din åsikt? Då företräder du inte mig!

All vinst ska gå tillbaka till verksamheterna och det i sin tur ger ökade skatteintäkter, sysselsättning och personal. Nu hoppas jag att partikongressen i vår, säger ifrån i den här frågan.

Omge dig med medarbetare som ger dig råd, som partiet står för, och jag är helt övertygad om att man står för en skola för alla, en vård och omsorg, där vi inte låser in våra äldre på grund av brist på personal eller för att vinsterna ska öka.

Står du fast vid åsikten om att tillåta att någon skor sig på barn, sjuka och äldre, tycker jag att du ska avgå som partiledare för Socialdemokraterna och istället söka medlemskap hos Moderaterna.

Per-Arne Leck

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare