Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Väg avstängd - bussar kan drabbas

Enligt Dalatrafiks hemsida kommer vägen mellan Noretrondellen - Bergkarlås vara avstängd från den 12 november och längst fram till den 16 november.

På grund av anläggningsarbete kan inte linje 103 trafikera en sträcka mellan Fällrisvägen och Bergkarlås. Trafiken kommer att ledas längs E-45 an och via avfarten mot Bergkarlås från fyrvägskorsningen till den södra infarten till Vattnäs. Dalatrafik kan trots vägarbetet angöra hållplatserna på sträckan. På väg mot Mora angörs dock Tallvägen och Fällrisvägen på fel sida eftersom linje 103 måste gå via Noretrondellen, Turistvägen, Fällrisvägen och sen åter E45 mot centrum. Arbetet pågar från 12 november tills det är klart, vilket innebär som längst fram till och med 16 november. Under denna period kan det att uppstå förseningar på linje 103.