Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vad vill du vi ska fråga riksdagsledamöterna?

På måndag den 21 september har representanter för Riksdagspartierna bjudits in till en debatt på Galaxen i Borlänge. Arrangörer är Företagarna och Svenskt Näringsliv i samarbete med Borlänge Tidning. Hela debatten kan du kan se direkt på dt.se.

Det är halvtid i mandatperioden och dags att göra en avstämning. Men i år har mellanvalsperioden sett väldigt annorlunda ut än vanligt. Coronapandemin har drabbat alla delar av samhället och nya situationer kräver nya lösningar.

Många företagare har stött på svårigheter, några har sett ett uppsving. Arbetslösheten har gått upp och minskade möjligheter att resa har aktualiserat krav på en digital infrastruktur. Coronapandemin och den mycket speciella situation som följt har ställt många frågor på sin spets.

Svenskt Näringsliv och Företagarna har samlat toppnamn från dalabänken för att ta reda på vilka lösningar våra riksdagspartier ser på aktuella frågor.

Debatten börjar klockan 12:00 på måndag den 21 september och sänds här på dt.se.

Leder debatten gör Eva Cooper, regionchef Företagarna Dalarna, Henrik Navjord, regionchef Svenskt Näringsliv Dalarna och Jens Runnberg, politisk redaktör på Borlänge Tidning. Alla tre väl förberedda med frågor till våra folkvalda, men vad undrar du? Vilka svar vill du avkräva dalabänken?

Mejla in din fråga till: tips@borlangetidning.se - skriv Företagardebatt i ämnesraden.