Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vad heter kulturredaktören?

Annons

Nog överskattar väl tidningens förre kulturredaktör Jens Runnberg sin egen storhet då han i en intervju med sin efterträdare, Cecilia Ekebjär, varslar henne om att hon nu blir en offentlig person?

Om ni på tidningen gör en undersökning bland folket så har 999 av 1 000 inte en aning om vad kulturredaktören heter. Det är typiskt manligt, det som Runnberg kommer med. Kom ner på jorden och känn myllan!

Ulla O

Svar direkt: Jag tänker inte göra en pudel. Det är en viktig befattning att vara opinionsredaktör i Dalarna. Innehavarna av dessa stolar blir "i någon mån" (så skrev jag ju faktiskt) offentliga personer. Du kanske har hört talas om Ulf Lundén? Göran Greider? Christer Gruhs? Nog har de kontakt med myllan. Det kommer Cecilia Ekebjär också att ha. Jag tror dessutom Ulla O har helt fel om läsekretsens intresse för kultursidorna.

Jens Runnberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare