Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vad har hänt MissMary?

Maine coon-katten MissMary är försvunnen från hemmet i Färnäs.
Matte Agnetha Svantesson är förtvivlad och vädjar om hjälp att hitta henne.

Det var i lördags morse som matte Agnetha som vanligt släppte ut sin snart ettåriga maine coon MissMary. Hon har funnit hos familjen sedan i somras och aldrig någonsin gått av gården.

Men den här dagen var hon plötsligt spårlöst försvunnen, och kom inte heller och ville följa med till vare sig stallet eller ladugården. Sedan dess är MissMary bara borta, utan att matte Agneta kan förstå vad som hänt.

Det enda som inträffat är att matte Agneta hörde ett fruktansvärt oväsen nere vid stallet när hon var ute och letade på lördagsnatten. Hon kunde dock inte se vare sig katter eller något annat som orsakat oväsendet.

MissMary är som syns på bilden en trefärgad flicka, men ett rött och ett grått framben som speciellt kännetecken. Hon är jättesnäll men lite reserverad mot främmande människor.

Matte Agnetha vädjar nu om hjälp och utlovar hittelön till den som hjälper MissMary hitta hem. Minsta tips mottages tacksamt på 070-286 60 72 .