Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Utsåld modevisning i Folkets hus

Det blev fullsatt i Folkets Hus när tre Säterbutiker höll modevisning.
– Det är så roligt att visa att det går att göra en sådan här sak i Säter, säger Sussie Sedig Hamp på femminile.

Annons

INSÄNT

Modevisningen på Folkets hus i Säter, som anordnades förra fredagen, blev en riktig succé. Säterbutikerna femminile, mig & alice och Runes Ur visade upp höstens och vinterns mode för en nyfiken publik.

– Vi har haft det på samma gång tråkiga och angenäma problemet att få meddela folk som velat gå att det är utsålt, säger Sussie Sedig Hamp på femminile.

Kvällen inleddes med buffé innan ljuset släcktes ner och modevisningen kunde börja. En förväntansfull publik fick också avnjuta musik av Eva Hillered och Anders Olofsson.

– Det är så roligt att visa att det går att göra en sådan här sak i Säter. Tommy Kock står för maten, butikerna är från Säter, alla modeller är från Säter, ljus och ljud sköts av Magnus Strömberg från Säter, Anders Olofsson är från Säter. Det är i princip bara Eva Hillered som kommer utifrån, säger Sussie Sedig Hamp.

Eva Hillered är en grammisnominerad artist från Stockholm.

– Hon har gett ut åtta skivor och vi är fantastiskt glada att hon tog sig tid att komma hit och spela för oss, trots att hon skulle upp tidigt på lördagen och flyga till Irland för en spelning där, säger Sussie Sedig Hamp.

På en vägg kunde besökarna också avnjuta konst av säterkonstnären Magnus Sjöberg.