Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Åttaåring lärde sig köra bil på Youtube i USA: "Tjuvåkte för att handla cheeseburgare"

Åttaåringen var sugen på cheeseburgare. Efter en snabblektion på Youtube smög han ut till sin pappas van – och skjutsade sin fyraåriga lillasyster till en drive-in på ett snabbmatsställe, rapporterar The Weirton Daily Times.

Annons

Pojken fick stå på tå för att nå upp till nyckelskåpet där pappas bilnyckel låg. Sedan tjuvlånade han bilen och skjutsade sin fyraåriga syster till en drive-in.

Det var i söndags som åttaåringen på kvällen – när föräldrarna gått och lagt sig – tjuvlånade sin pappas van och åkte de närmare tre kilometrarna till en drive-in, skriver Weirton Daily Times i Ohio, USA.

Pojken ska framgångsrikt ha navigerat över järnvägsspår och flera korsningar. Han lyckades hålla sitt starka hamburgerbegär på mattan och höll sig till hastighetsbegränsningarna.

När pojken kom fram till hamburgerställets drive-in langade han fram pengarna, som han tagit från sin spargris.

– Personalen trodde att föräldrarna satt i baksätet, men uppenbarligen var de inte där, säger Jacob Koehler, polis vid East Palestine, till Weirton Daily Times.

Den här killen lärde sig att köra på YouTube. Han såg förmodligen på ett klipp i fem minuter och sa sedan att det var dags att åka.

Pojken blev  sugen på en saftig cheeseburgare och tog en snabblektion på youtube för att lära sig köra bil.

Men trots att pojken lydde alla tänkbara trafikregler hade oroliga vittnen redan ringt polisen.

– Han körde inte på en enda sak. Det var overkligt, säger polisen, som uppenbarligen var imponerad av pojkens körförmåga.

Pojken erkände gråtandes för polisen att allt han ville var att få äta en cheeseburgare. Medan pojken och hans lillasyster fick vänta på skjuts hem, blev barnen bjudna på på både cheeseburgare, chicken nuggets och pommes av poliskonstapeln.

– Jag tror att det finns något att lära här. Så som tekniken fungerar idag kommer barn kunna att lära sig att göra allting. Den här killen lärde sig att köra på YouTube. Han såg förmodligen på ett klipp i fem minuter och sa sedan att det var dags att åka.

Mer läsning

Annons