Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppskattad jullunch i Orsa

Den första jullunchen på många år ägde rum på julafton i Orsa församlingshem.

Orsa besöksgrupp i samarbete med Orsa församling bjöd på jullunch för alla de som inte hade någon att fira jul med. Det blev cirka 40 personer som kom för att smaka av det läckra och dignande julbordet. Det bjöds på sång och musik och Julevangeliet lästes av Per-Olof Lif, präst i Orsa församling.

Det blev också ett uppskattat besök av jultomten som delade ut julklappar till alla. Alla som var med var jättenöjda med både mat och musik. Framför allt tyckte de att det var enkelt och lätt att ta sig till församlingshemmet vilket gjorde att många kände att de ville vara med och fira julafton tillsammans med andra.

Diakon Rosita Borum Halvars avtackades för att gå vidare till nya utmaningar. Hon fick en liten slipsten från Orsa som ett minne av ett bra samarbete med Orsa besöksgrupp som även riktar ett stort tack till alla volontärer som ställde upp på julafton.

Margareta Stjernqvist