Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Under falsk flagg

Jan Syrén skriver (7/11) att den som rest runt lite i världen snabbt inser hur fantastiskt bra vi har det i Sverige. Jag håller fullständigt med.

Det är därför man blir frustrerad, förtvivlad och förbannad när högerregeringen nu under falsk flagg håller på att förstöra detta med ökade klasskillnader, fattigdom, social otrygghet, arbetslöshet och en välfärd styrd av marknadskrafter i stället för av rättvisa och solidaritet.

Men det enda Syrén med flera har att komma med är att försöka flytta fokus till en pseudodebatt om min demokratiska trovärdighet.

Min dotter sa att "det är underligt att dessa människor, som troligen är välutbildade, inte har något bättre argument än att försöka utmåla dig som kommunistsvin, pappa".

I den danska sagan blev den som såg verkligheten om kejsarens nya kläder utpekad som korkad. I verklighetens Sverige blir man klassad som kommunist om man inte tror på högerns sagor.

Bo Staaf 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare