Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tystnad från miljöaktivister

Annons

Jag läste för ett tag sedan en insändare skriven av kommunalrådet Jan Bohman angående miljö och Ikea. Det får mig att undra: Hur i fridens namn har JB tänkt att vi ska få med alla kollin på cykeln, för det är väl meningen att vi ska spendera våra pengar i det nya köpcentrumet. Det ska väl inte bara vara en skådeplats för oss Borlängebor? Kommunen kanske ställer upp med gratis cykelkärror som vi kan låna, eller?

Själv är jag cykel- och gångmänniska men kommer nog inte att cykla åt Ikeahållet eftersom det kommer att bli mycket bilavgaser i detta område, eller vad säger ni miljöaktivister? Era röster hörs inte så mycket eller har alla i kommunen fått munkavle.

Jag såg ett tv-program om hu nya vindar blåser ute i Europa. Man utarmar städers vackra, pittoreska kvarter till förmån för stora köpcentra. Det medför flera tusen bilar extra per dygn. Snacka om miljö.

Britt Nilsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare