Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två klubbar intresserade av Wener

För ett par veckor sedan lämnade Patric Wener jobbet som tränare i Mora IK för att enbart vara sportchef. Han hade båda rollerna tidigare.
Men det kryper i Weners kropp.

– Jag har myror i kroppen och vill vara i båset. Jag har varit coach i 15 säsonger, och här från läktaren kan man inte påverka någonting, säger Wener när DT-sporten får ett snack med honom innan matchen mot Oskarshamn.

Patric Weners kontrakt går ut efter den här säsongen och han avslöjar att har fått ett par intresseförfrågningar.

– Ja, ett i dag, och ett i förra veckan, så jag vet inte vad som händer efter den här säsongen. Det är mycket som ska klaffa med familj och sådant, säger Patric.

Hjärnskakningar har som bekant varit en följetång. Nu är det Trevor Frischmon och Sergio Somma som dras med hjärnskakningar.

När är de här två tillbaka i spel?

– Jag kan inte säga det. De tränade i förra veckan, men båda blev sämre, så det finns ingen prognos som säger när de är tillbaka. Och det är ingen annan klubb som tar de nu, säger Patric Wener.

Är det någon annan spelare på väg in?

– Nej, vad vi skulle behöva är en ledargestalt. men ekonomin tillåter inga värvningar, kanske bara något lån från SHL. Men det finns nästan inga spelare på marknaden, menar Wener.

Om Moras utsatta läge, något som påminner om förra säsongen säger Wener.

– Vi är snart i det läget att vi måste ta poäng i varje match, så vi får hoppas att vi får flytet och att det vänder.