Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tungt för Dala-Järna - vinstraden bruten mot Vansbro

Annons

Dala-Järna har haft en stark period i division 4 Dalarna herr i fotboll och inför matchen hemma mot Vansbro hade Dala-Järna tagit nio raka segrar. På fredagen tog det stopp och matchen på Dala Järna IP slutade 1–2 (1–1). Det var första förlusten sedan den 31 maj för Dala-Järna.

– Kan vi ha varit nervösa? Vi vet hur Vansbro spelar men kommer inte åt dem. Vi är inte på tå och kommer inte upp i nivå vilket är tråkigt. Vansbro vinner rättvist, tyckte Dala-Järnas tränare Joel Granberg, efter matchen.

Vansbros tränare Peter Svensson om matchen:

– Vi äger första halvlek och har full kontroll. I början av andra halvlek får vi utdelning vilket är skönt då vi verkligen var värda det.

Joakim Andersson och Simon Stam gjorde målen för Vansbro, medan Emil Hermansson nätade för Dala-Järna.

Det här betyder att Dala-Järna är kvar på andra plats, och Vansbro stannar på femte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Dala-Järna är Korsnäs. Lagen möts lördag 7 september 15.00 på Dala Järna IP. Vansbro tar sig an Gustafs hemma fredag 30 augusti 18.00.