Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tuggade ner motståndet

Efter ett par småskrällar på vägen så gav V65:an på Romme under fredagskvällen till slut 3 617 kronor till de som hittade alla rätt.

Rättviks Kajsa Frick vann två lopp och passerade därmed fem miljoner kronor inkört i sulkyn under 2012.
Först vann hon kallblodsloppet med Rommehästen Granfaksa, tränad av Sven-Erik Hjort till drygt 18 gånger pengarna. Sedan krossade hon och Robert Bergh-tränade Udo´s Oiler motståndet i DD-1 över lång distans.
-Det blev lite väl tufft kanske, men han var fantastiskt bra och mera stark än speedig, menade Kajsa efter den segern.

Rommeseger på V65 också genom Jörgen Westholms Gyllenberg. Ett treårigt sto som från bakspår satt i ledningen efter ett drygt halvvarv. Och sedan var loppet över.
På tal om treåriga hästar. Timo Nurmos på Solvalla tränar Capone Boko som ännu, efter tre starter, inte vet hur det känns att förlora. Jorma Kontio lät klart imponerad över hästen som vann på finfina 1.15,0a/2140 m.
-Det är en av Timos bästa treåringar och han kommer säkert att duga i årgångsloppen nästa år, menade han.

Inledde V65-spelet med en säker spetsseger gjorde Åke Lindblom bakom favoriten Macho Gossip. Hårt tempo i ledningen mest hela vägen var segerreceptet.
Avslutade gjorde sedan 16-oddsaren Lönshults Birgitta för Henrik Svensson. Domarna tog sig en titt på hur ekipaget tog sig loss från rygg på ledaren, men valde att fria.

Rätt V65-rad: 2-7-3-10-11-2.
6 rätt ger 3 617 kronor.
5 rätt ger 55 kronor.

Rätt DD-komb: 11-2 ger oddset 43,33.