Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trygga barn ger stabila vuxna

Vi Kristdemokrater har som målsättning att alla satsningar som görs i samhället ska göras utifrån ett helhetsperspektiv. Se hela människan; ande, kropp och själ. Se hela människan utifrån de förutsättningar man har och de man skulle kunna komma att få.

För att detta skall kunna ske behövs ett integrerat samarbete mellan samhällets olika instanser och de olika familjerna. Ska Sverige kunna få trygga, glada och friska medborgare, behöver sjukvården, skola, kyrka och andra privata eller frivillig organisationer arbeta tillsammans mot samma mål.

Vi vet att en trygg start i livet i en familj där man respekterar varandra och visar varandra kärlek är den bästa hälsofrämjande insatsen ett barn kan få.

Det vi behöver är en obruten insatskedja. Låt oss ge våra barn en chans att utvecklas till trygga, stabila och livsbejakande medborgare i framtidens Sverige.

Men för att uppnå det måste vi satsa idag.

Katarina Gustavsson (KD)

landstingspolitiker

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare