Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tre dalaförare i Midnattssolsrallyt

I månadsskiftet juni-juli körs årets upplaga av Midnattssolsrallyt. Tre dalaförare är anmälda till det historiska storrallyt.

I flera år har dalapubliken kunnat njuta av de historiska rallybilarna på hemmaplan men i år går rallyt i trakterna av Vimmerby. Om avståndet påverkat dalaförarnas vilja att delta får vara osagt, men till förra årets upplaga var sju dalaekipage anmälda.

Mats Myrsell, SMK Hedemora, blev totalsexa 2015 och han kommer till start även i år med sin Porsche. Myrsell tävlar i klass 14.

Peter Friberg, Ludvika MS, kommer till start i en Saab 99 i klass 18. Den tredje dalaföraren är Borlänge MK:s Sven-Erik Danielsson som ska tävla med sin Saab V4 i klass 12.

Palltrion från förra året, Arne Bäckström, Arne Rådström och Mikael Wisti är alla anmälda även i år. Andra intressanta namn i startlistan är Mats Jonsson, Stig Blomqvist, Björn Nalle Johansson, Annie Seel och Patrik Flodin.