Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Traktoråkning vid skolslutet blir förbjudet

Annons

Detta hänger samman med att det sedan den 1 juli förra året är förbjudet med persontrafik på släp. Och detta betyder ingen traktoråkning vid skolavslutningarna. Något som varit tradition under många år i Malung.

Vid årsmötet kom det också upp en utmaning. Det är det lokala partiet Malung-Sälen som hade motionerat och utmanat de övriga partierna att ta minst en nattvandring. Och Maria Olofsson fick i uppdrag att vidarebefordra detta till de övriga partierna.

Vid mötet bestämdes det att styrelsen skall bestå av fem ledamöter. Fram till nytt årsmöte den 31 augusti i år kommer en interimstyrelse att arbeta och den har följande utseende. Ordförande Daniel Johansson, kassör Lennart Helmersson samt ledamöterna Anders Jers, Ann-Sofie Halvardsson och Bitte Danielsson. Till revisor valdes Mikael Larsson och till valberedning Nils-Erik Würth, Thomas Fehrm och Åsa Grellsgård.

Föreningen kommer att "visa upp" sig genom att han en kort information till eleverna under lektionstid och man kommer då att berätta om nattvandringarna när och hur de sker.

Mer läsning

Annons