Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Toronto fortfarande utanför slutspel

Annons

Toronto missade chansen att ta viktiga poäng i jakten på en slutspelsplats då laget förlorade med 4_5 mot Buffalo under fredagens NHL-möte.

Toronto befinner sig fortfarande utanför NHL-slutspelsplatsen efter förlusten mot Buffalo med 4_5 på natten till lördagen. Striden runt strecket är hård och Toronto ligger nu på en elfteplats i den östra konferensen, med bara två poäng upp till Carolina som i har greppet om konferensens åttonde och sista slutspelsplats. Toronto lämnande den andra perioden med en 2_1-ledning och inledde målskyttet starkt i den tredje perioden med Boyd Devereaux två mål på mindre än fyra minuter. Efter detta var det dock ett taggat Buffalo som gick till motangrepp och såg till att perioden och matchen avslutades till deras fördel. Mats Sundin assisterade vid Bryan McCabes mål i den första perioden.

Edmonton besegrade Colorado med 4_3 efter straffar. För Edmontons del innebar matchen deras första vinst på tretton matcher, trots att det var Colorado som under den första perioden kom att dominera målskyttet. Colorado befinner sig på en niondeplats i den västra konferensen med Edmonton på elfteplats.

TT

Mer läsning

Annons