Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Torgny Mogren på företagardag i Malung

/
  • Företagardag. Några av aktörerna vid OK Malung Skogsmårdarnas företagardag på Orrskogen Jimmie Larsson, föredragshållaren och förra skidstjärnan Torgny Mogren, Erik Rost och Håkan Eriksson.

Annons

- Det här har blivit ett uppskattat sätt för oss att bjuda tillbaka någonting och den här gången blev det verkligen lyckat. Det kom ett drygt tiotal företagsledare och sammanlagt var vi cirka 40 personer som kom säger Ingemar Kyhlberg som varit med och hållit i de här företagardagarna sen starten för sju-åtta år sedan.

OK Malungs Skogsmårdarna brukar förlägga de här företagardagarna till något arrangemang och i de flesta fall har det blivit i samband med Skinnarspelet men även ett par gånger i samband med dansbandsveckan och en gång också på hösten.

- Men det har visat sig vara bäst att förlägga en sådan här sammankomst under sommaren säger Ingemar Kyhlberg.

Det stora dragplåstret denna gång var naturligtvis Torgny Mogren som berättade om sitt skidliv från det han började sin framgångsrika karriär fram till när han lade av. Torgny Mogren kommer ursprungligen från Hällefors men hamnade tidigt i Jämtländska Åsarna innan han för några år sedan flyttade till Mora och blev dalmas. I just Dalarna har han också ofta tävlat på skidor inte minst några gånger i Midsommarloppet i Malung som han emellertid aldrig lyckades vinna.

I samband med den här företagardagen medverkade också tre av Ok Malungs duktiga orienterare nämligen evigt unge Håkans Eriksson, Jimmie Larsson och Erik Rost och Ingemar Kyhlberg intervjuade dessa och Ingemar Kyhlberg berättade också om O-ringen som skall arrangeras i Sälen nästa sommar och för första gången i fjällterräng.

- just nu konstaterar vi att det är ett enormt intresse för den tävlingen och det har redan bokats 15000 platser säger Ingemar Kyhlberg som under O-ringen kommer att vara ansvarig för all VIP-gäster.

Den här företagardagen avslutades med att man fick se Skinnarspelspremiären och Ingemar Kyhlberg betecknar dagen som mycket lyckad.

Mer läsning

Annons