Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Toppenkväll med Seth i Oreparken

Den tredje lördagskvällen med Seth Olofsson i den vackra Oreparken i Furudal kunde inte annat än att bli lyckad. Seth bjöd besökarna på egna och andras musikstycken som gick rakt in i hjärtat.

Drygt 30 personer kom för att i denna vackra kväll njuta av fantastisk musik. Bland besökarna fanns även gäster från Stockholm.

Att sitta på en bänk vid den nymålade bryggan, en stol eller bänk på en väl underhållen gräsmatta, höra på musik från Seths saxofon, fåglarnas kvittrande samt porlande vatten i ån, ja, vad kan man mer begära en solig lördagskväll. De som inte var här, gick miste om något fint. Seth delade med sig av tankar och upplevelser i både text och ton.

Några från Oreparkens styrelse, hade som alltid, fixat gott fika som gick att köpa i pausen.

Den här lördagen var enligt planerat, den sista i sitt slag. Men många besökare önskar en fortsättning i någon form, eftersom detta enkla sätt för gemenskap är mycket uppskattat.

Dessa träffar har Oreparken haft i samarbete med Svenska Kyrkan i Rättviks Pastorat.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel