Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tobbe Trollkarl hade svårt att lura barnen

Tobbe Trollkarl kom till Ludvika och skapade en härlig stämning i fullsatta Aveny. Barnen stortrivdes men hade svårt att köpa Tobbes trollkonster.
– Tror ni på mig? frågade Tobbe publiken och fick inte många jakande svar.

Tobbe Blom, alias Tobbe Trollkarl, skapade hysterisk stämning när han gästade Aveny i Ludvika på söndagseftermiddagen. Ludvikas alla barn hade samlats i en fullsatt lokal och förväntan var på topp. Emilia Norgren hade stort hopp om att kunna få se riktiga trollkonster.

– Det ska bli jättekul att få träffa Tobbe Trollkarl. Han kan trolla. Det är häftigt, sa hon inför föreställningen.

Men Tobbe hade lite svårt att få med sig publiken då han gång på gång fumlade och misslyckades med att gömma sina dukar och rosor på ett trovärdigt sätt. När han upplevde sin värsta trovärdighetskris ställde han frågan rakt ut till publiken.

– Tror ni mig?

– Neeeej, svarade de allra flesta i publiken.

Men förmodligen störde inte trovärdighetskrisen Tobbe speciellt mycket. Han såg ut att kunna uppbåda fortsatt gott om energi när han drog med sig publiken i sin energiska show.