Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tjeckiska landslagsforwarden Tereza Urbánková en av fyra som lämnar KAIS Mora

Fyra spelare lämnar KAIS Mora, skriver innebandymagazinet. Det är tvillingarna Hansson, Caroline Sundbye och tjeckiska landslagsforwarden Tereza Urbánková det handlar om. Samtidigt dementerar tränaren att man skulle försöka värva "Årets rookie" från Malmö.

Caroline Sundbye, Petra Hansson, Ingela Hansson och Tereza Urbankova lämnar alla KAIS Mora. Det skriver innebandymagazinet.se.

Sundbye och tvillingarna Hansson är alla KAIS-produkter som nu lämnar klubben. Hanssontvillingarna är dock inte helt avskrivna för spel kommande säsong, men de kommer inte att vara med när laget kör i gång med försäsongsträningen.

En annan som lämnar klubben, efter bara en säsong, är Tereza Urbánková. Den tjeckiska landslagsforwarden stod för 13 poäng under SSL och väljer att återvända till tjeckiska klubben Chodov, som hon spelade i innan hon kom till KAIS Mora.

Det har också spekulerats i att KAIS Mora varit ute efter Malmös Ellen Rasmussen, som blev utsedd till "Årets rookie". Det dementerar dock tränaren Noel Am Johansson.

– Det är nog mest rykten. Det är klart att hon är en intressant spelare, men hon är inte aktuell för spel hos oss i nuläget, säger han till innebandymagazinet.

LÄS OCKSÅ:

Kais Moras tydliga signal: "Guldet ska tillbaka"

Tung värvning av Kais Mora - toppspelare till klubben

Therése Karlsson fortsätter i Kais Mora