Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tio nya akter till Peace & Love

Klockan elva på torsdagen släpptes tio nya namn som gästar festivalen i sommar. Bland annat Håkan Hellström och Iggy & The Stooges.

Tidigare i veckan kom Depeche Mode som ett första bandsläpp. Nu fyller Peace & Love på med ytterligare tio - med Håkan Hellström och Iggy & The Stooges som största namn.

– Håkan har bjudit på några riktigt magiska spelningar hos oss förr och nu när han äntligen ska ut på vägarna igen så vill vi givetvis se honom. Han är fortfarande den högst önskade artisten bland stora delar av våra besökare, säger presschef Ronny Mattsson i ett pressmeddelande.
Iggy & The Stooges spelade på Peace & Love 2007. Då spelade originaluppsättningen, men gitarristen Ron Asheton avled två år senare. Sedan dess är han ersatt av James Williamson, som var medlem i bandet bland annat på skivan Raw power som kom 1973.
Övriga band består av en blandning av allt från hårdrock till visa. Vilka dagar de olika artisterna spelar är inte offentligtgjort.

Här är alla banden:

Håkan Hellström
Iggy & The Stooges (US)
Petra Marklund
Graveyard
Macklemore & Ryan Lewis (US)
Norlie & KKV
Raised Fist
Timo Räisänen
Toni Holgersson
Fritjof & Pikanen

Nästa års festival hålls 25-29 juni.