Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tig inte ihjäl Brunnsvik också

Så har då den kommunala snabbheten i Ludvika än en gång gjort så att vi missar ett antal arbetstillfällen. Maria Strömkvist (S) säger sig inte ha vetskap om att det var kris kring hyrorna på Brunnsvik. Varenda Ludvikabo har haft vetskap om detta sedan tidningarna skrev om frågan tidigare i år.

Kommunalrådet i Borlänge, Jan Bohman, har förhandlat helt i smyg med Brunnsvik och därmed fört Ludvika och dess socialdemokrater helt bakom ljuset. Bohman är före detta partiombudsman i det distrikt som Maria Strömkvist är vice ordförande i.

Jag har väldigt svårt att tro på den totala tystnaden från Bohmans sida när de har träffats. Men skulle det vara så är det mer än aktuellt att Ludvikas socialdemokrater reser sig upp och ryter till: "Så här får det f-n inte gå till", ett uttryck som Maria gärna använder.

Jag finner det helt naturligt att S redovisar öppet hur man agerar i denna fråga. Invånarna vill inta ha samma tystnad som i lasarettsfrågan.

Karl Erik Anestedt

Grängesberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare