Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

The Tallest Man On Earth släpper kortdokumentär med bilder från Gagnef

The Tallest Man On Earth, eller Kristian Matsson som han egentligen heter, har släppt en kortdokumentär om sitt senaste album samtidigt som han tillkännagivit en turné under sommaren som angör Dalhalla i september.

Läs också: The Tallest Man On Earth uppträder i Dalhalla i sommar

Dokumentären heter "A Short Film about Dark Bird is Home" och handlar om hans senaste album som kom förra året. I dokumentären berättar Kristian om inspelningen av albumet i hans hem i Arvslindan i Gagnefs kommun med natursköna bilder från hemorten.

Samtidigt har han släppt ett knippe turnédatum för sommaren, de flesta i USA men den 11-13 augusti kommer han till Way Out West i Göteborg och den 3 september uppträder han i Dalhalla utanför Rättvik.

Se alla turnédatum här.

The Tallest Man on Earth är nominerad till Årets artist samt Årets låt (för låten "Sagres") på Dalecarlia Music Wards den 24 mars på Magasinet i Falun.

Läs också:

The Tallest Man on Earth om nya bandet

Kolla nya videon med Tallest man on earth!

Tallest man on earth hyllar Bowie med ansiktsmålning