Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tällberg vann mot Ulfshyttan - trots underläge i halvtid

I halvtid var Ulfshyttan i ledningen med 2–1 på Ulfshyttans IP. Men Tällberg vände - och vann. Till slut blev det 2–3 i matchen i division 4 Dalarna herr i fotboll.

– Ja vi hade alla förutsättningar att vinna den här matchen, vi har ledningen efter en helt okej halvlek men som så många gånger förr öppnar vi andra halvlek riktigt svagt, och efter slarv så ligger vi helt plötsligt under. Vi missar två av tre straffar och det hjälper såklart inte heller till. Tungt nu men vi ska avsluta med att göra två bra matcher, kommenterade Ulfshyttans tränare Johan Adolfsson.

Tällbergs tränare Jonny Carlsson tyckte till om matchen:

– Bra första tio min i första halvlek, därefter mindre bra resterande del av halvleken. I andra tar vi tag i det och visar att vi är ett bättre lag och vinner rättvist trots att vi har tre straffar mot oss.

Målskyttarna bakom segern var Emil Andersson och Lukas Sjöblom 2. Adam Reyier och Marcus Wennström gjorde målen för Ulfshyttan.

Det här betyder att Ulfshyttan ligger kvar på tionde plats i tabellen, och Tällberg på femte plats.

I nästa match möter Ulfshyttan Bullermyren hemma och Tällberg möter Vansbro hemma. Båda matcherna spelas lördag 21 september 15.00.