Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ta fram krattan, Sören!

Gahnshag och Rosén borde få pris för det största ekonomiska skojeriet i Faluns historia. Man investerar 100-tals miljoner, som alla måste lånas upp, i grusgropar som ingen eller få kommer att hoppa i, allt för att behaga FIS-representanter som lurat på Falu kommun ett "fulkontrakt" där kommunen endast har skyldigheter och inga rättigheter.

Gahnshag, att lova 50 000 i bidrag från kommunstyrelsen till mellanbackar som kommer att kosta 15 miljoner det vill säga 0,003 procent av investeringsbeloppet, är som att pinka i Runn och tro att vattennivån höjs.

Jag tycker att fullmäktigeledamöterna i Falu ska ställa sig framför spegeln och fråga sig själva "hur puckad får man bli" innan hjärnan börjar reagera eller är ni rädda för att bli utfrysta av den politiska "eliten"?

Är det inte dags för er att sätta ner foten för alla tokiga investeringar? Sören Johansson (v), ta fram krattan och visa hur man krattar igen en grusgrop och du kommer att få 10 000-tals röster i nästa val.

Den som gräver en grop åt...

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare