Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Svennis" allt närmare kontrakt

Annons

Sven-Göran Eriksson kan vara på väg att få ett nytt tränarjobb. Enligt TV4:s Fotbollskanalen är "Svennis" klar för Manchester City.

Men Sven-Göran Erikssons agent Athole Still dementerar uppgifterna.

Enligt Fotbollskanalen är Eriksson i London och har förhandlat med representanter för Thaksin Shinawatra, Thailands förre premiärminister, som är på väg att köpa Manchester City.

Sven-Göran Eriksson har inte haft något ledaruppdrag inom fotbollen sedan han tvingades lämna förbundskaptensposten i England efter VM i fjol.

Shinawatra lade på torsdagen ett bud på City. Han är beredd att betala 81,6 miljoner pund, motsvarande 1,122 miljarder kronor, för att bli ägare till den engelska Premier Leagueklubben.

Shinawatras bud backas upp av Manchester Citys styrelse.

I Thailand anklagas Thaksin Shinawatra för korruption. Han flydde landet i september i fjol och har sedan dess mestadels befunnit sig i London. Shinawatras advokat och talesman i Thailand, Noppadon Pattama, säger till nyhetsbyrån AFP att ex-presidenten har tillräckligt med pengar för att köpa Manchester City, trots att de thailändska myndigheterna i samband med korruptionsanklagelserna frös tillgångar motsvarande ett värde av 10 miljarder kronor.

TT

Mer läsning

Annons