Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svärdsjörånarna har lämnat spår i Svabensverk

Fynd som gjorts vid rastplatsen i Svabensverk, och vid den skogsbilväg som ligger alldeles intill, kan sättas i samband med rånet i Svärdsjö och polis söker nu iakttagelser som gjorts i området.

Annons

Polisen är intresserad av ett okänt mörkt fordon som enligt vittnen stått uppställt utanför järnaffären, mitt emot den rånade guldbutiken, under tiden som rånet pågick. I bilen satt en ensam man. Känner någon igen sig eller har iakttagit detta fordon så vill polisen att man hör av sig. Enligt vittnen fanns även en kvinna med barnvagn i området utanför guldbutiken som polisen nu vill komma i kontakt med.

Vidare söker man kontakt med personer som observerade när rånarbilen, en ljus Volvo, körde av vägen i området Kyrbysvägen och Borgärdesvägen i Svärdsjö. Efter avkörningen bytte rånarna bil och försvann i en mörk bil av okänt fabrikat.

Polis har även gjort fynd vid den rastplats med bad som ligger i Svabensverk, liksom vid den skogsbilväg som går alldeles intill. Fynden sätts i samband med rånet och man är nu intresserad av alla iakttagelser i området vid tiden för rånet i torsdags och senare under kvällen.

Numret till polisens tipstelefon är 010-567 21 00.

Annons