Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sushikedja expanderar - öppnar i Kupolen

Sushi Lovers öppnar ytterlighare en restaurang i Borlänge - i Kupolen.
Kedjan öppnar även en enhet i Gävle.
– Expansionen följer affärsplanen, säger Stefan Nätz.

Annons

I Kupolen påbörjas arbetena med lokalen på tredje planet under den här veckan. Franchisetagare är klara och Stefan Nätz säger att det blir öppning inom kort.

Även i Gävle förbereds för en restaurang. Dessa nya enheter blir nummer sju och åtta i kedjan, vars mål är 25 restauranger år 2015.

Stefan Nätz, som startat den första franchisekedjan inom sushi i Skandinavien, har under en längre tid hoppats på en etablering även i Kupolen. Denna dubbeletablering i Borlänge tror han till viss del kan påverkan verksamheten i centrum, men till största del är det olika målgrupper.

Verksamheten i centrum tenderar också att få en allt tyngre roll som utbildnings- och servicecenter, i takt med att kedjan expanderar. Restauranger finns nu i Borlänge, Falun, Leksand, Avesta, Sälen, Eskilstuna och snart i Gävle

– Vi följer affärsplanen, konstaterar Stefan Nätz som även har krokar ute i Norge.