Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Avstängningar och skador i Dalkurd – då får 16-årig talang chansen

Dalkurd saknar flera nyckelspelare till avslutningen mot Trelleborg.
Men då ges 16-årige talangen Pontus Jonsson chansen i stället.

Annons

Dalkurd släppte under fredagen truppen till mötet med Trelleborg. Dalkurd går för serieseger, men de gör det utan några tunga pjäser. Ahmed Awad är avstängd, medan Ammar Ahmed och Richard Yarsuvat är skadade.

– Ammar kom ju till Dalkurd med en del problem i ljumsken och vi har hållit det ganska bra hela året. Men han stannar hemma nu och har gått in i rehab. Han kom hit i början på året och har gjort det jäkligt bra, men nu får han ta tag i den där ljumsken så att han kan starta igång säsongen i januari helt frisk. Det är samma med ”Ricky”, som skadade foten mot Örgryte. Han har haft lite problem sedan dess, till och från. Men det är samma där som med Ammar, vi har tagit av honom från spel denna säsong. Han har krigat på med problem i den där foten sedan Örgryte-matchen, men nu får han vila och återhämta sig, säger tränaren Andreas Brännström till lagets hemsida.

Men något som mitt i det hela ska bli intressant att se är att 16-årige talangen Pontus Jonsson får chansen. Han spelar vanligtvis i ungdomslaget, men lyfts nu upp och får prova seniorspel. Om det sedan blir speltid återstår att se.

Mer Dalkurd

ÖFK:s plan för att hålla Europaformen – möter Dalkurd i extrainsatt träningsmatch

► (+) Brännström backar inte – talar ut efter Syrianskas anmälningar: "Kan anklaga mig för mycket, men rädd är jag inte"

Polisen hanterar inte Syrianskas polisanmälan mot Dalkurdtränaren – nu kopplas Justitiekanslern in

Mer läsning

Annons