Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storsatsning på Mora IK – Sporten sänder sex (!) försäsongsmatcher: "Fantastisk start på hockeysäsongen"

Mora IK laddar om inför jakten på SHL och Sporten är med från start och kommer att sända hela sex försäsongsmatcher.
– Det blir en fantastiskt start på hockeysäsongen, säger Markus Bäckström, Sportchef.

Mora IK har startat om med ny tränare och en hel del spännande spelare om bara en dryg månad är det dags för laget att gå på is och därefter väntar försäsongsmatchandet.

14 augusti inleds säsongen på allvar hemma i Smidjegrav Arena med träningsmatch mot Almtuna och givetvis är Sporten på plats och sänder.

– Med rådande läge känns det kul att kunna erbjuda livesport och framför allt ishockey. Det blir en fantastiskt start på hockeysäsongen, säger Markus Bäckström.

Därefter väntar möten med Frisk Asker och Sparta för att sedan rada upp högoktaniga möten med seriekonkurrenterna i SCA Cupen.

– Att livesända matcher med Mora är en viktig del i vår affär, såväl nationellt på SportExpressen Play som lokalt på dt.se. Denna satsning är möjlig tack vare ett bra samarbete med klubbar som Mora IK och Sundsvall Hockey, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

Matcherna sänds på DT och SportExpressen Play.

dt.se ser du matcherna om du är kund hos DT, eller om du blir det. På sportexpressenplay.se köper du antingen styckematcher eller ett månadsabonnemang, då ingår alla matcher som sänds där.

Matcherna med Mora som sänds är:

14 augusti: Mora-Almtuna

20 augusti: Mora-Frisk Asker

22 augusti: Mora-Sparta

26 augusti: Timrå-Mora (SCA Cupen i Sundsvall)

28 augusti: Modo-Mora  (SCA Cupen i Sundsvall)

29 augusti: Mora-Björklöven  (SCA Cupen i Sundsvall)

*På grund av rådande läge med covid-19 så kan datumen för matcherna komma att ändras.