Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stora satsningen på Mora – här sänds alla matcher: "Möter konkurrenten redan på onsdag"

 
Mora IK:s försäsong 2021
Visa alla artiklar

Hockeygodis för hockeyälskaren.
Redan på onsdag startar den livesända Morafesten med match mot Kristianstad – som du kan se direkt hos oss på dt.se och dalademokraten.se.
– Är du intresserad av Mora IK är det hos oss du ska vända dig, säger Mora Tidnings hockeyreporter Mathias Andersson.

Nu väntar de riktiga testen inför den hockeyallsvenska säsongen, då matcherna under försäsongen ska börja spelas. Mora IK har fått behålla en stor del av kompetensen, och kryddat laget med massor av intressanta namn så som Paul Bittner, Bobby Macintyre och Emil Oskanen.

– Det kommer bli intressanta att följa de och många andra spelare i Mora den här säsongen. Redan på onsdag möter också Mora IK en av konkurrenterna i serien, säger Mathias Andersson, hockeyreporter på Mora Tidning.

Och varför inte redan på onsdag när Mora IK premiärspelar under försäsongen?

Matchen ser du live på dt.se och dalademokraten.se, med sändningsstart 18.50. Du som är kund kommer att kunna att ta del av Mora IK:s samtliga matcher under försäsongen, då vi livesänder alla. Matcherna kan du som är kund följa här.

– Jag är både glad och stolt över att vi kan visa de här fina matcherna för våra trogna prenumeranter. Att hela försäsongen sänds på dt.se och dalademokraterna.se är väldigt roligt – särskilt då jag vet att det finns en stor efterfrågan i att se Moras matcher, säger Mathias Andersson som jobbar som reporter på Mora Tidning.

FAKTA: Här är matcherna vi sänder med Mora IK

25/8: Mora IK–Kristianstad IK i Landskrona – se matchen här

28/8: Halmstad Hammers HC–Mora IK i Landskrona – se matchen här

2/9: BIK Karlskoga–Mora IK i Karlskoga – se matchen här

8/9: IF Sundsvall Hockey–Mora IK, SCA-Cupen – se matchen här

10/9: Mora IK–Björklöven, SCA-Cupen – se matchen här

11/9: Modo Hockey–Mora IK, SCA-Cupen – se matchen här

16/9: Mora IK–Borlänge HF – se matchen här

FAKTA: Så gör du för att se matcherna!

Som prenumerant hos oss behöver du inte betala något för att se våra tv-sändningar. Matcherna ingår i din prenumeration. Vill du bli kund?, gå in här. Genom att logga in på dt.se eller dalademokraten.se får du tillgång till alla matcher vi livesänder samt alla plusmärkta artiklar på våra sajter.